maandag 7 januari 2013

Catrice precision eyepencil

Binnenkort wordt het vast Catrice assortiment weer eens aangepast. Enkele nieuwe producten zullen in de schappen verschijnen, maar tevens zullen ook enkel vertrouwde producten verdwijnen. Helaas moeten we onder andere afscheid gaan nemen van de precision eyepencils. 


Zelf bezit ik vier van de acht oogpotloden, in de kleuren:
  • 010 Blackstreet Boy - matte zwart
  • 020 Like A Grayer - donker zilver
  • 070 I Wood If I Could - bruin/brons
  • 080 Wildthing - khaki met fijne gouden shimmer

De verpakking is super. Je ziet aan het dopje welk kleurtje het is. Tevens zijn het 'automatische' potloden, je draait eraan en er piept een vers stukje potlood uit de verpakking. Weg met slijpers en slijpwerk. De tipjes zijn tevens erg fijn om precies mee te werken. 


Aanbrengen gaat easy peasy. De substantie is stevig, maar tegelijk ook erg creamy waardoor het potlood als boter over de huid glijdt. Het pigment is fantastisch. Potloodlijntjes blijven de hele dag op hun plaats. Volgens mij zijn ze waterproof maar zijn ze dat vergeten op de verpakking te vermelden. Ze blijven in elk geval veel beter zitten dan waterproof-varianten van andere merken. Verwijderen gaat op zijn beurt dan ook wel redelijk vlot. Besluit: het beste van beide werelden. 

van L naar R: 010 Blackstreet Boy, 020 Like A Grayer, 070 I Wood If I Could, 080 Wildthing 
Deze oogpotloden verlaten eind januari, begin februari het assortiment. Dan worden ze ook afgeprijsd aan 50%. Dus zeker een voorraadje inslaan. De schade bedraagt minder dan twee euro.