donderdag 24 januari 2013

Deauty Box januari

De Deauty Box van januari is weer eens een prachtig staaltje Deautywerk. Weer eens erg aangenaam verrast en bijzonder tevreden. Kijk mee naar de inhoud van de Deauty Box januari.


  • L'Occitane Almond Shower Oil, 75ml - full size: 75ml, 6,00 euro
    Deze douche olie hydrateert tijdens het douchen zelf. Nadat de olie is weggespoeld, blijft er op je huid een zacht laagje achter dat tevens nog lekker ruikt naar amandelen. Tijdbesparend, efficiënt en aangenaam. Ik ben alvast fan.

  • Dermalogica Daily Microfoliant, 13gr - full size: 75gr, 65,25 euro
    Scrubben is essentieel, zowel van het lichaam als het gezicht. Enerzijds dode huidcellen verwijderen om je gezicht te doen stralen, anderzijds het mogelijk maken om de dagelijkse verzorging door de huid ten volle te laten opgenomen worden. Wanneer dit poeder van Dermalogica in contact komt met water, verandert het in een zachte scrub.

  • Narciso Rodriquez For Her, 4ml - full size: 50ml, 73,00 euro
    Dit geurtje is een echte klassieker. Voorbije maanden zag ik het op tal van beautyblogs in 'most favorite'-tags dus wak ik erg benieuwd naar dit geurtje. Telepathie van Deauty om net nu een staaltje te bezorgen. Het is een romantisch en bloemig parfum, met muskus als hoofdtoon. 

  • L'Oreal Paris Elnett Luminize, 75ml - full size: 75ml, 3,49 euro
    Deze editie van de alom bekende Elnett haarlak houdt het licht vast, dankzij de micro-kristallen en laat het haar glanzen. Legendarische fixatie, glans en bescherming tegen vochtigheid. Niceness.

  • L'Oreal Professionnel Force Vector Masker, 75ml - full size: 200ml, 18,70 euro
    Dit maskertje verzorgt haren die broos, breekbaar of verzwakt zijn door hitte, veelvuldig stylen of gewoon haar dat van nature breekbaar is. Het versterkt de haarvezel om je lokken gezond, zacht en sterk te laten ogen.

Het abonnement kost maandelijks 15euro. Je vult een beauty profiel in en krijgt maandelijks 5 tot 6 producten (full size of (luxe) samples) die er min of meer op afgestemd zijn. Meer info op www.deauty.beEen prachtige manier om kennis te maken met een breed gamma producten. Die hard fan forever!